To je to što me zanima!

Čivavi ostavila 64 milijuna kuna, sinu 'samo' četiri

Gail Posner (67) ostavil je Conchiti i kuću sa sedam soba vrijednu 48,5 milijuna kuna i zakladu sa 17,4 mil. kuna. Sin tvrdi da je bila drogirana
Vidi originalni članak

Čivava Conchita postala je bogata nasljednica nakon što joj je vlasnica oporučno ostavila 65,9 milijuna kuna. Conchita je i ranije nosila dijamantne ogrlice i šepurila se u vlasnicinom Cadillacu. Gail Posner (67) ostavila joj je i kuću sa sedam soba vrijednu 48,5 milijuna kuna i zakladu sa 17,4 milijuna kuna. Svojih sedam osobnih pomoćnica i zaštitara nagradila je sa 101 milijunom kuna te smiju besplatno živjeti u njenoj kući na Floridi sve dok skrbe o Conchiti i još dva psa. Gailin jedini sin Bret Carr, koji je dobio 'samo' 4 milijuna kuna kaže da je sve trebalo ići njemu. Tvrdi da su njegovoj bolesnoj majci, koja je imala rak i bipolarni poremećaj, isprali mozak i drogirali ju kako bi sve prepisala na pse.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • breskvica 18.06.2010.

    izgleda ko njena čivava, hebala ju ona........

  • opera 18.06.2010.

    pa mislim to je njen novac,ona je to ostavila psu da se netko brine za nju poslje njene smrti,a osim toga mozda sin nije zasluzio taj novac! zena ima pravo ostavit novac kome god zeli,a mi je neznamo tako da nemos komentirat!

  • FK2806 18.06.2010.

    možd če sin imat potomke sa čivavom pa če dobit pare !

Komentiraj...
Vidi sve komentare