To je to što me zanima!

Cool: Coca-Cola plasirala boce napravljene isključivo od leda

To je cool ideja u pravom smislu riječi! Trenutno su dostupne samo u Kolumbiji gdje se zovu Botella de Hielo (boca od leda). Vaša Cola hladna je do posljednje kapljice
Vidi originalni članak

Na vrućim plažama u Kolumbiji posjetitelji mogu kupiti svoje Coca-Cole ledeno hladne, u bocama koje su napravljene samo od leda. Boce imaju potpuno isti oblik kao i staklene, dok se ne otope, naravno.  

Kako bi uspjeli napraviti ovo posebno izdanje Coca-Cola boce, morali su osmisliti proizvodnju i transport ovih osjetljivih boca. Proizvode se tako da mikro-filtriranu vodu ulijevaju u silikonske kalupe te se onda ona smrzava na -25 Celzijusa. Boce su vrlo ekološki prihvatljive zbog toga što kada se otope, nema smeća ni recikliranja.   

Kako vam se ne bi smrznuli prsti, svaka boca je omotana gumenim Coca-Cola logom, koji vam jamči užitak i udobnost, a kasnije ga možete nositi kao narukvicu!

Ova odlična ideja naišla je na mnoga priznanja i odobravanja, a najvažnije je osvojivši nagradu 'Golden Sol' za najbolju kreativnost na Sol Awards u Bilbau, Španjolska.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • jabuka5 13.07.2013.

    Dragi Bože ,,pa narod je poludio ,,,pa svašta,,koje gluposti ,,,to uopće nije zdravo piti tako jako hladno ,,baš kao led ,,,,,,sila nečista ,sve je ovo protiv čovjeka .....

  • DaBoIme 13.07.2013.

    i još da je koke unutra..

  • ironman104 13.07.2013.

    Bar možeš i led pocuclat nakon kaj popiješ colu

Komentiraj...
Vidi sve komentare