To je to što me zanima!

Čovjek-leopard nakon 20 godina odlazi u mirovinu

Tom Leppard čije je tijelo prekriveno tetovažama kao u leoparda odlazi u mirovinu nakon punih 20 godina života na otoku bez struje ili namještaja
Vidi originalni članak

Dosta mu je odlaženja u trgovinu kanuom, kaže da mu je struja postala prejaka ili je jednostavno ostario. Nakon što je prekrio cijelo tijelo tetovažama i za to potrošio 51.000 kuna, otišao je živjeti na škotski otok Skye. Tamo je proveo punih 20 godina u izolaciji bez struje, vode ili namještaja izvan civilizacije.
- Bio sam jako sretan na tom otoku. Izolacija mi je odgovarala i živio sam kao leopard. Nažalost, previše sam ostario za takav način života. Ne mogu više ići kanuom u trgovinu - rekao je umirovljeni vojnik specijalnih postrojbi, 73-godišnji Tom Leppard.
Rođen je u Londonu, a titulu čovjeka koji ima najviše tetovaža na tijelu nosio je dugo godina. Tek ga je nedavno pretekao Lucky Diamond Rich iz Novog Zelanda koji ih ima još više.
- Uživao sam svake minute i nisam požalio što sam se tetovirao. Postao sam prava atrakcija. Ali sad želim samo mir - kaže Tom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tinami 28.10.2008.

    Ma preeekrasni su....

Komentiraj...
Vidi sve komentare