To je to što me zanima!

Cura (26) živi s dva dečka koji ju u svemu 'dijele'

Julieanne Rennie (26) nije htejla imati samo jednu ljubav u životu, pa je dečku predložila da viđaju i druge. Sad ih je troje u vezi i kažu da im je dobro
Vidi originalni članak

Julieanne Rennie (26) u vezi je s Chrisom Healyjem (29) već šest godina, no noći provodi s drugim muškarcem, i to uz Chrisov blagoslov. Štoviše, Rick Maclennan (35) živi s njima u stanu u britanskom Edinburghu. Chris i Rick imaju svaki svoju sobu, dok Julieanne malo spava kod jednoga, malo kod drugoga.
- Za mene je seks stvar dvoje ljudi. Nisam za seks u troje ili orgije. S obojicom se ljubim i mazim pred ovim drugim, ali sve više od toga odvija se iza zatvorenih vrata. Svo troje vjerujemo da je moguće biti zaljubljen u više ljudi odjednom i da u životu možemo sresti nekoliko srodnih duša - kaže Julieanne koja je s Chrisom o pronalasku još jednog partnera pričala već nakon nekoliko mjeseci veze. Kaže da je znala da želi biti s njime, no tek joj je bilo 19 godina, bio joj je prvi dečko, a ona nije željela imati samo jednu ljubav u životu. U početku nije sve išlo glatko jer je Chris bio ljubomoran na prvog novog dečka kojeg je Julieanne viđala deset mjeseci. Morala je prekinuti s njime. Nakon dugog razgovora o ljubomori i iskrenosti, opet su se upustili u potragu za novim partnerima. Chris je godinu dana izlazio s Kate, a Julieanne je u to vrijeme viđala dva muškarca. I obitelji su rekli za način na koji žive, no oni nsiu imali ništa protiv. Prije šest mjeseci Julieanne je upoznala Ricka.
- Ovo mi je najjednostavnija veza u kojoj sam bio jer smo stalno iskreni jedni prema drugima - kaže Rick koji se odmah sprijateljio s Chrisom te su se njih dvojica dogovorila da usele svi skupa.
- Pokušavam s obojicom provesti kvalitetno vrijeme, a svaki tjedan imamo večer za spoj - objašnjava Julieanne i dodaje da se nada da će njihov način života društvo uskoro početi bolje prihvaćati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • breskvica 03.03.2010.

    zanimljivo, šta reći...?

  • theenis 03.03.2010.

    neka mi neko kaže, jel ja nisam normalan ili oni?

  • Rope55 03.03.2010.

    Britanci, samo tamo ima ovakivih konja

Komentiraj...
Vidi sve komentare