To je to što me zanima!

Čuvar se usudio škakljati lava po njegovoj muškosti

Britanski ljubitelj golemih mačaka, Alex Larenty, toliko je pripitomio lava da mu češlja grivu, masira šape te hrabro škaklja i drži kraljevske dragulje
Vidi originalni članak

Čuvar parka Alex Larenty ne boji se priči lavu od 250 kilograma.
- Pokazivao sam drugom čuvaru koliko mi Jamu vjeruje. Mnogi ne vjeruju da držim lava za jaja - rekao je.
Ali, ne može svatko češljati grivu, masirati šape, a pogotovo primiti lavove testise. U parku živi 75 lavova, a Larenty zna svakoga po imenu. Iako su donekle pitomi, vrlo su opasni za ljude koje ne poznaju ili nove situacije. Prije nekoliko tjedana, ubili su muškarca koji je pokušavao obaviti plemenski ritual. Kao mladić, 50-godišnji Larenty otišao je s putujućim cirkusom. Otac dvoje djece sada radi u parku za divlje životinje u južnoafričkom Johannesburgu. Njihovo prijateljstvo počelo je prije šest godina. Jamu je glumio u TV showu "Divlji u srcu".
- Nemam nikakvu magičnu tehniku. Nudim samo prijateljstvo - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • god of war 19.02.2009.

    muška ruka je muška ruka,nema te žene koja zna bolje radit neke stva5ri od muške..tako da...hahahaha...a šega mi je to vidjet :))))))

  • renatost 19.02.2009.

    Bolje ga je dirat dok spava nego dok je budan.A vidi da i lav gušta dok mu ovi titra jajca.Šta ne takne damu ako je faca.Ma zezan se,ali ovome sigurno nisu sve na broju,sve je to do jednoga trena dok mačkici ne bude loš dan,digne se na livu pa ga ubije jednin krošeon.Ne možeš virovat divljoj beštiji,uvik u njoj može proradit killing instickt, a onda mu je amen... savjetujen mu da nađe curu pa se sa njon igra.Lav nije za igru...:-))

  • nina1307 19.02.2009.

    Ne diraj lava dok spava..! Kao da nije vidio sta je nekidan napravila poznata filmska cimpanza!! Dobri su dok ne polude!

Komentiraj...
Vidi sve komentare