To je to što me zanima!

Da poližeš prste: Dođite vidjeti cure kako se hrvaju u čokoladi

Zadatak će vam biti pomno pratiti borbe jer ćete upravo vi određivati pobjednice. U ringu će biti dozvoljeno sve: grebanje, čupanje, ugrizi i, naravno, skidanje!
Vidi originalni članak

Posjetite li od 5. do 8. listopada Westgate, i provedete li vikend uz Only Men's Stuff, vjerujemo da nećete otići razočarani. Naprotiv.

Organizatori su predvidjeli brojne medijski atraktivne teme: rasplesane ljepotice, dame koje se hrvaju u čokoladi, pivijadu, pokušaj rušenja Guinnessovog rekorda u zgibovima te finala MMA lige.

Nudie Bar

Uz rasvjetu inspiriranu Las Vegasom, na tri će se pozornice atraktivne plesačice u ritmu glazbe poigravati sa svojim ženstvenim atributima. 

Pušenje je u Nudie baru dozvoljeno, a jedina dilema muškarcima će biti na koju stranu pogledati jer će egzotične plesačice unutar svakog sata izvoditi čak 24 plesne točke od 18 - 23h.

Cijeli će Westgate tog vikenda biti preplavljen zgodnim i uslužnim hostesama, koje će vraćati na pravi put svakog tko se izgubi u adrenalinskoj zabavi.

Hrvanje u čokoladi 

Only Men Stuff je organizirao casting u tajnosti i izabrao osam ljepotica koje su se u ringu pokazale najizdržljivije. 

U čokoladnoj areni odvažne će se dame boriti dvaput po tri minute, a na muškarcima će biti da uživaju i pomno prate borbe jer će određivati pobjednice.

U čokoladnom ringu će biti dozvoljeno sve: grebanje, čupanje, ugrizi i, naravno, skidanje! 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • maarko007 03.10.2012.

    ovo je po meni ponizavanje zena,al vidim nemaju nista protiv toga

  • Galeb i ja 03.10.2012.

    Kada bi u tim glavama bila cokolada mozda bi nesta pametnije izmislile,ali sa supljom ,su i na to ponosne.

  • cindrovk 03.10.2012.

    dođe mi da monitor poližem!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare