To je to što me zanima!

Dadilja će od vašeg dragog sinčića stvoriti preljubnika

Liječnik Dennis Friedman (85) kaže da dječacima dadilja predstavlja 'drugu ženu' koja mu ispunjava sve potrebe. Cijeli život on zatim traži tu ženu
Vidi originalni članak

Dadilja vam može sina pretvoriti u preljubnika, kaže liječnik Dennis Friedman (85). Smatra kako ako prerano prepustite dijete drugoj ženi, da će ono odrasti u muškarca s dvostrukim standardima za žene. Naime, iako će se možda jednog dana oženiti, stalno će misliti kako mu i neka druga može zadovoljiti sve potrebe.
- Tako mu predstavljate koncept 'druge žene'. Stvara se podijela u njegovom mozgu na ženu koju poznaje kao biološku majku i žene koja ga vodi u park, kupa, hrani. Kao rezultat, iako će proći kroz sve socijalne i seksualne formlanosti braka, mislit će da postoji ta 'druga žena' koja ne samo da zna, nego i udovoljava svim njegovim potrebama - objasnio je liječnik i dodao da je dadilju najbolje zaposliti tek nakon bebinog prvog rođendana. Po njegovom viđenju, curice koje odgaja dadilja, prolaze još gore od dječaka. Naime, u njima se, kaže, stvara 'vakum potrebe', pa ga kad odrastu nadoknađuju alkoholom, seksom, drogama ili novcem.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lili75 21.03.2010.

    da,naravno...ajmo tražiti još izgovora za muško kur*anje!

  • user_39293 21.03.2010.

    Pa ima smisla. Samo što se u praksi ponašanje koje proizlazi iz takvog odgoja, naziva razmaženost.

  • Malimish 21.03.2010.

    Koje gluposti...Po tome djeca nebi trebala niti ići u vrtić... Bedastoće..

Komentiraj...
Vidi sve komentare