To je to što me zanima!

Dalmacija: Blokirao ulaz u Hitnu pa mu ostavili poruku 'Pa što se ne parkirate u dnevni boravak?'

U popularnoj Facebook grupi Prometne zgode i nezgode osvanula je fotografija automobila koji se neumorno tri noći parkirao ispred Hitne u Posedarju. Netko mu je ostavio papirić s porukom
Vidi originalni članak

Novi slučaj prometne nekulture dogodio se kod zadarske Hitne pomoći u ispostavi Posedarje. Tamo je, prema pisanju Facebook grupe Prometne zgode i nezgode, nepoznati vozač već tri noći zaredom blokirao ulaz u Hitnu.

Na fotografijama koje su se pojavile u dotičnoj grupi vidljiv je i papirić s porukom na kojem piše da idući put parkira u boravku, ali da ih pričeka da se vrate s intervencije da mu mogu otvoriti vrata.

- Kada se budete ponovno željeli parkirati budite strpljivi dok dođemo s intervencije. Tada ćemo Vam rado otvoriti ulazna vrata da se parkirate u dnevni boravak :) - stoji u poruci. 

Navodno se radi o vozaču zagrebačkih registracija.

MAJSTOR KOD CRIKVENICE 'Ma neće njemu nitko govoriti s koje strane rampe treba čekati'

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 09.08.2021.

    Tko nego ZG

  • salaso 06.08.2021.

    Takva mjesta treba označiti 30 cm debelim žutim crtama...i ako netko parkira dovesti mobilni prešu za metal i cijeli mu auto spresati..ostaviti mu samo kocku lima pored označenog mjesta...ovo bi trebalo ozakoniti i naoružati gradove mobilnim presama...

  • Dalibor0704 05.08.2021.

    Trebali su se žaliti predstavnicima "sigurnost i povjerenje".

Komentiraj...
Vidi sve komentare