To je to što me zanima!

Dat će ribi da odluči tko će osvojiti kuću od 5,2 mil. kn

Dave Mackie (49) ponudio je svoju kuću onome tko točno riješi sudoku. Kako je već do sada dobio tisuće točnih rješenja, ne može sam odlučiti
Vidi originalni članak

Dave Mackie (49) iz Lancashirea u Velikoj Britaniji u siječnju je ponudio svoju kuću onome tko točno riješi sudoku. Stiglo mu je tisuće točnih rješenja, a odluku o onome tko će dobiti kuću u od 5,2 milijuna kuna, prepustit će svojoj ribici. Broker planira odseliti u Egipat, a ribi će u akvarij ugraditi ploču osjetljivu na dodir putem koje će ona odabrati jedan od 14.000 rješenja. Dave se nada da će ribica dobro odabrati jer će novi vlasnik kuće biti i njen novi vlasnik.
- Osim što su predivna stvorenja, koi ribice imaju posebnu auru i vrlo su perceptivne i osjetljive na ono što se oko njih događa - kaže Dave i dodaje da su one idealan simbol ljubavi i prijateljstva te ne sumnja da će izabrati nekoga tko će se dobro slagati sa susjedima u Hambletonu kraj Blackpoola. Svi sudionici igre morali su uplatiti 400 kuna kako bi osvojili kuću sa saunom, četiri kupaone te dva vrta, a izvlačenje dobitnika bit će 1. siječnja 2010. godine. Još se možete prijaviti OVDJE , a kuću možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Čipičips 24.09.2009.

    Smisao je u tome što za 400 kn možeš dobiti kuću vrijednu 5,2 milijuna kn! Ali činjenica je da je on sigurno zaradio više od 5,2 milijuna kuna! Nije to prvi puta,bile su takve igre i kod nas u Hrvatskoj. Svatko može uz određene uvjete pokrenuti takvu igru!

  • bosnia_80 24.09.2009.

    @Sokol_zg....pa zašto bi odustajao??? on nekom \"daje\" kuću koja je procijenjena na 5,2 mil. , a u toku igre na njegov račun uplaćeno npr. 10 mil.

  • Sokol_zg 24.09.2009.

    tisuće igraca i svatko uplatio 400 kn ?? sad kad frajer odustane i pokupi lovu ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare