To je to što me zanima!

Diplomirala je u 94. godini te se nada poslu u muzeju

Hazel je maturirala 1932. godine, a navela je da joj je dugo trebalo do diplome jer je imala 'buran' život. Nada se kako će dobiti posao u muzeju
Vidi originalni članak

Hazel Soares druga je najstarija studentica na svijetu. Povijest umjetnosti je diplomirala u 94. godini na Sveučilištu Mills u Kaliforniji. Hazel ima šestero djece te više od 40 unučadi i praunučadi. Maturirala je 1932. godine, a navela je da joj je toliko dugo trebalo do diplome jer je imala 'buran' život te zbog brige o suprugu nije stigla ranije.
- Nisam nikada izgubila želju da diplomiram. Napokon sam to ostvarila i zaista je dobar osjećaj - rekla je Soares. Hazel su nakon primanja diplome čestitali njeni kolege i obitelj. Regina Hungerford, Hazelina najmlađa kći, rekla je kako se iz iskustva njene majke može naučiti da nismo nikada prestari za postizanje svog cilja. Novopečena diplomantica je rekla kako se nada da će joj diploma pomoći pri dobivanju posla u muzeju. Dodala je kako joj je bilo uzbudljivo ponovno učiti. Nola Och iz Kanzasa je 2007. godine postala najstarija diplomantica na svijetu nakon što je u 95. godini diplomirala na Sveučilištu Fort Hays.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lutomar 17.05.2010.

    Da bi postala trajni eksponat u muzeju nije morala uložiti toliki trud.

  • marin.0202 17.05.2010.

    Bravo, ali baba budi doma i Grij se.

  • collino 17.05.2010.

    Užasni ste, svatko ima pravo ostvariti svoje želje, kada stigne. Sigurno mislite da vi nikada nećete ostariti. Da, kasno je to napravila, ali je OSTVARILA ! Koliko ste vi koji pljujete postigli do sada ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare