To je to što me zanima!

Dirljivo: Priredio je beskućnici simbolični rođendanski party

Siročica, koja se vjerojatno i ne sjeća kada joj je zadnji put netko zapjevao 'sretan rođendan' i nešto poklonio, nije mogla doći sebi od sreće i iznenađenja. Pogledajte
Vidi originalni članak

Fotograf Emilio Aparacio Rodriguez je beskućnicu Andreu Chaparro upoznao prije nekoliko godina na ulicama Caracasa. Nažalost, nije naveo kako su se zbližili, no to   je za ovu priču posve nebitno. Najvažnije je da nije zaboravio na njen 47. rođendan.

Tog je jutra kupio konfete, rođendansku kapicu, ogrlicu i krafnu koja je poslužila kao torta, te joj darovao fotografiju na kojoj se smiješi uz svoju kujicu Lulu.

Andrea je već i time bila presretna, međutim Rodriguez na tome nije stao. Zamolio je slučajne prolaznike da joj zapjevaju 'sretan rođendan' što su okupljeni rado i učinili.

Pogledajte koliko joj je tih par trenutaka značilo biti u središtu pažnje ljudi koji inače užurbano prolaze pored nje, uz rijetko koga da se sagne i pruži joj kovanicu ili dvije.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • jelenajr4 14.01.2013.

    predivna gesta!!!!

  • spetsnaz GIRL 91 30.12.2012.

    DIRLJIVO ! predivno

  • 22.12.2012.

    smatram ovo sprdačinom i samopromocijom ovog gada od novinara.Fuj,iskoristio je nemoćnu osobu koja je bespomćna i jadna zajedno sa svojim psom.,da bi snimio ovako nešto..Ovo me nije obradovalo,nego rastužilo.Da je htio pomoći,mogao joj je barem kaput il čizmice kupit,dat da se najede po svom izboru,a ne balone,jebali ga baloni,i onaj tko u ovome vidi milosrđe..Naš se novinar pita kako su se zbližili kao da je s marsapao,lako se s beskućnikom zbližit,mogao je juče joj prić dat perec i pitat kad je rođena,i tad priredit ovaj cirkus..plače mi se na ovo ....koje smeće od čovjeka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare