To je to što me zanima!

Dječak (12) nudio ženama vođenje ljubavi za 350 kn

Neimenovani 12-godišnji školarac objavio je svoje gole fotografije na internetu i ponudio seksualne usluge ženama starim od deset do čak 45 godina
Vidi originalni članak

Školarac (12) iz Hong Konga predstavio se kao Little Leung na internetskom forumu za odrasle i ponudio seksualne usluge "ženama od deset do 45 godina". Opisujući se kao vjernik koji nudi "vođenje ljubavi" za 350 kuna, Little Leung obavio je i fotografije svojih genitalija. Bijesni internetski čitatelji objavili su dječakove podatke u procesu koji je u Kini poznat kao "aparat za traženje ljudi" pomoću kojeg traže informacije da bi ulovili prijavljenog čovjeka. Nakon što su otkrili maloljetnog "žigola", poslao je online molbu ravnatelju da ga ne izbaci iz škole. Direktor internetskog društva Hong Konga, Charles Mok Nai-kwong, rekao je da ljudi koji su objavili informacije o dječaku trebaju znati da su zapravo počinili zločin jer je riječ o maloljetniku.
- To što je maloljetnik u centru ovog fijaska komplicira situaciju. Ali, trebali bi mu dati drugu šansu zbog nezrelosti - rekao je.
Policija istražuje slučaj, ali, na dječakovu sreću, nije podignula optužnicu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • šamar 02.02.2009.

    ma ta kina i japan nisu bas svi svoji,njima je normalno seviti djecojcicu od 7-8 godina,sto mladje to sladje...

  • nevrime 02.02.2009.

    ovo na slikama je ocito zensko,da nisu lose preveli tekst??!!

  • Chantal 02.02.2009.

    Ja na ovim fotografijama vidim žensko biće... ili Little Leung ima dojke :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare