To je to što me zanima!

Dječak (5) oborio svjetski rekord u sklekovima u vis

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dječak je na rumunjskoj televiziji izveo 20 takvih sklekova za redom tijekom čega nogama nije dotaknuo tlo. Otac Iulian ga vodi na treninge
Vidi originalni članak

Giuliano Stroe (5), poznat po nadimku 'najjači dječak na svijetu', oborio je svjetski rekord u 'sklekovima uvis'. Na rumunjskoj televiziji je izveo 20 takvih sklekova za redom tijekom čega nogama nije dotaknuo tlo. Mladi Rumunj od svoje druge godine diže utege i vježba. Stroe je prošle godine oborio i svjetski rekord u najbržem hodanju na rukama na 10 metara dok je tešku loptu držao među nogama. Iulian Stroe (33), dječakov otac, rekao je kako njegov sin voli izvoditi gimnastičarske nastupe pred publikom u Italiji gdje žive.
- Vodio sam sa sa sobom na treninge od njegova rođenja. Još je dijete, pa ako mu gimnastika dosadi samo će se nastaviti igrati - rekao je Giulianov otac. Titulom najjačeg dječaka na svijetu, Giuliano je s trona skinuo Richarda Sandraka koji je do 17 godine izgubio interes za sport iako je od svoje druge godine trenirao gimnastiku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • anubis1601 26.02.2010.

    ako tako nastavi imat će problema u razvoju, to nije ni malo zdravo za tak malo dijete

  • karter 26.02.2010.

    Arnold Schw. je počeo dizati utege u 14. godini, a ovaj već sa dvije?Može doći do ozbiljnih povreda djeteta.

  • predsjednik03 26.02.2010.

    đaba mu sada slava i divljenje sviju, kad će ga za 10 godina svi zadirkivat i ismijavat jer će ostat PATULJAK !!! HAHAHHAHAHA ALI BEZ OBZIRA SVAKA MU ČAST !

Komentiraj...
Vidi sve komentare