To je to što me zanima!

Dječak je završio u bolnici zbog playstation ovisnosti

Lorenza Amatoa, 13-godišnjeg dječaka u bolnicu je doveo očajni otac. Isprva su talijanski liječnici mislili da se radi o srčanom ili moždanom udaru
Vidi originalni članak

Lorenza Amatoa, 13-godišnjeg dječaka u bolnicu je doveo očajni otac. Isprva su talijanski liječnici mislili da se radi o srčanom ili moždanom udaru. Dječak nije mogao pričati i činilo se da ne razumije što se događa oko njega. Tada im je otac rekao da je upravo završio maratonsko igranje igrice na playstationu. Lorenzo je kasnije rekao ocu da baci playstation u smeće.
- Ako samo pomislim na igranje dođe mi do povraćanja - rekao je dječak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • HUMI 21.11.2008.

    Ma mojih obadvoje dice su hiperaktivci a mala više.Ovu godinu ih upišem u atletiku idu 3 put tjedno.Uz to škola,vrtić ,vjeronauk nediljom misa a oni isti.I još budu na ulici (bicikla romobil).Dođu kući sa treninga a oni još imaju toliko snage da ne mogu virovati.Mislim da se to tako rodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • plava strijela 888 21.11.2008.

    Pa jel radite, zarađujete neke novce? ako i nemate previše uvijek se može uštediti pa upišite sina na neki od sportova, so kuna mjesečno su većina. Npr tae kwon do ili karate, izbacit će višak energije tamo i problem riješen

  • sabo 21.11.2008.

    Ovo je strašno. Ali imam slićan slučaj kod kuće. Moj sin (5 godina) luduje za laptopom, za DVD-om i neće ništa raditi osim toga. Jednostavno nakon par upozorenja zatvaram laptop i stavljam ga u kutiju i nosim na posao, DVD iskapčam iz struje, spremam crtiće i DVD na ormar da ne može doći do njih i brišem programe crtića na TV-u. Reakcija je vrlo nasilna. Tuće, galami, psuje i prijeti. Ali to je jedini način da se ta ovisnost suzbije. Netko će reći da sam ja kriv, ali gospodo, nakon 12 do 14 sati rada u uredu stvarno nemam snage trćati za djetetom po livadi naroćito zato što sam invalid sa bolesnim nogama. Jedino što ovakvu djecu spašava je besplatan sportski program na bazenima, stadionima i dvoranama da mogu izbaciti višak energije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare