To je to što me zanima!

Dječak pronašao poruku u boci koja je stara 25 god.

Tom Hussona (8) iz Aucklanda na plaži je našao poruku u boci staru čak 25 godina. Poslala ju je Kylie Tatham-Tahere, danas majka troje djece
Vidi originalni članak

Tom Hussona igrao se na novozelandskoj plaži. Za oko mu je zapela neobična boca koja je imala poruku u sebi. Uzeo ju je i odnio kući majci. Dječak i majka oprezno su otvorili bocu te pokušali saznati tko je napisao poruku. Iako je većina poruke bila u lošem stanju jer je u boci bilo malo vode, uspjeli su razaznati da ju je napisala Kylie, tada osmogodišnja djevojčica.
- Papir je izgledao kao da je star sto godina. Boca nije bila dobro zatvorena pa je malo vode ušlo unutra i djelomično oštetilo poruku. Ipak smo vidjeli što piše - kaže dječakova majka Erica.
Upisali su Kylieino ime na internetu i saznali njezin broj telefona i adresu. Nazvali su je i sve joj ispričali. Kylie, danas majka troje djece, nije mogla vjerovati. Upoznali su se i Kylie je obećala da će jedan vikend provesti s njima. Inspiriran pronalaskom, Tom je i sam odlučio poslati poruku u boci, ali ju je jako dobro zatvorio. Nada se da će i njega netko jednog dana nazvati i reći mu da je dobio poruku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hmirek 13.03.2009.

    jel boli to kad si glup?

  • zoran123456 10.03.2009.

    dobro i što je pisalo u poruci ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare