To je to što me zanima!

Dječaku koji pati od leukemije ispunili želju da glumi Batmana

Junak iz Gothama imao je doista naporan dan. Najprije je morao zaustaviti Jokera tijekom pljačke banke, a potom i Riddlera koji je bombom htio dići dio grada u zrak
Vidi originalni članak

Kye Sapp (7), dječak iz Arlingtona koji boluje od leukemije, u subotu je zahvaljujući organizaciji "Želja s krilima" i brojnim ljudima dobre volje ispunio najveću životnu želju - glumio je omiljenog superjunaka Batmana.

Tijekom izvrsno osmišljene i režirane predstave, u kojoj su sudjelovali lokalni policajci, vatrogasci i glumci, Kye se obračunao sa zakletim neprijateljima Jokerom i Riddlerom. 

Jokera je zaustavio u pljački banke, a Riddleru nije dopustio da pomoću bombe digne dio grada u zrak.

U znak zahvale što je spasio građane Arlingtona od zločinaca Kye je od pomoćnik šefa policije James Hawtorne na kraju dana dobio ključeve grada, a cijeli je događaj sažet u filmiću postavljenom na YouTube.

Pogledajte ga.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ZMIJA1 22.04.2012.

    bitno da je malac sretan, ako ga to uveseljava:)

  • vienna87 17.04.2012.

    a mis mali ,i ja sam imala leukemiju kao mala i izljecila sam se sigurna sam da ce se i on izljeciti i da ce sve biti uredu!!! zelim mu sve najbolje !=)

  • sheona 17.04.2012.

    Dodje mi da zaplacem kad vidim ovo ,i kad se sjetim nasih malisana koji leze u bolnicama u nikakvim uslovima, a roditelji im se bore sa neimastinom pa ne mogu platiti ni kartu da ih posjete....Mini Bat ,nadam se da ces pobjediti tu zlocu od bolesti, kao Batman Jokera :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare