To je to što me zanima!

Djed Božićnjak posjeo je ženu u krilo pa ga otpustili

Andrew Mondia, 32-godišnji Britanac, radio je u trgovini u Londonu kao Djed Božićnjak. Nije slutio da će dobiti otkaz ako mu netko sjedne u krilo
Vidi originalni članak

Dijelio je ljudima darove i razveseljavao ih božićnim pjesmama. Nije znao da ne smije pitati ljude žele li mu sjesti u krilo. Nakon što je to pitao jednu ženu, uprava trgovine Selfridges dala mu je otkaz. Pomoćnik koji je radio s njim, obučen kao patuljak, upozorio ga je da to ne smije raditi. Andrew ga nije shvatio ozbiljno.
- Vrlo je važno da se ljudi koji dođu s djecom osjećaju sigurno. Nažalost, Andrew se nije držao pravila i naputaka koje smo mu prenijeli pa smo ga otpustili - rekao je glasnogovornik trgovine.
Zabranili su da itko sjeda u krilo Djedovima Božićnjacima te da oni ne smiju nikog navoditi na isto. Andrew tvrdi da nije znao za to.
- Sve su mi na brzinu objasnili te nisam znao sva pravila. Ponašao sam se kao i inače i ne mogu vjerovati da sam zbog toga otpušten. Jako sam razočaran - rekao je Andrew Mondia.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bibika 01.12.2008.

    humi, velika je razlika između narječja i dviju potpuno različitih riječi..al šta da tebi pričam kad posjeduješ svu pamet svijeta...(kao)

  • HUMI 28.11.2008.

    Bibika,ne kaže se ni \"VELI\" nego \"kaže ili reče\"kada se već praviš profesorica iz hrvatskog jezika!!!

  • Bibika 28.11.2008.

    veli se Djed Mraz, a ne djed božićnjak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare