To je to što me zanima!

Djevojčica (5) tetovirala bumbara na očevu ruku

Sitna Emilie ima samo pet godina i oduvijek su je zanimale sve vrste umjetnosti. Tetoviravši po očevoj ruci postala je najmlađi majstor tetovaže
Vidi originalni članak

Emilie Darrigade je na ruku tati Daveu pažljivo iscrtala žuto-crnog bumbara okruženog lovorovim vijencom. Bumbar je njezin odabir jer je to nadimak koji joj je nadjenuo otac. Uz asistenciju majstora u salonu za tetoviranje u Montrealu (Kanada) djevojčica je bez problema nanosila žutu, crnu i zelenu boju na očevu ruku.
- Emilie je sjedila sa strane i gledala kako me Robin tetovira. U jednom trenutku upitao ju je želi li i ona pokušati. Odmah je skočila sa stolca i primila se posla. Uz Robinovu pomoć završila je cijelu tetovažu - priča Dave koji već ima šest tetovaža. Mala majstorica tetovaže izazvala je poprilični metež u salonu. Svi su htjeli vidjeti Emilie na djelu.
- Svi koji su bili u salonu prišli su kako bi vidjeli Emilie. Bili su oduševljeni vidjevši kako je vješta i smirena s opremom za tetoviranje u ruci. Sada kaže da mi želi napraviti novu tetovažu kosturove glave. Ako to želi, dozvolit ću joj da me još jednom tetovira - završava Dave najavljujući novu tetovažu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare