To je to što me zanima!

Dođi, mic, mic, mic: Pomutnju je na autocesti izazvao - tigar

Nesvakidašnji prizor na autocesti u Dohi snimili su putnici oko čijih se vozila uzbuđeno šuljao odrasli tigar, a video se u samo nekoliko sati proširio cijelim svijetom...
Vidi originalni članak

Tigrovi kao kućni ljubimci nisu nikakva rijetkost među bogatim arapskim elitama. Neki od njih povremeno se zažele slobode, poput ovog tigra koji je slomio lanac kojim je bio vezan. Svojem je vlasniku potom 'zbrisao' iz automobila usred autoceste u katarskoj prijestolnici

Tigra je snimilo nekoliko drugih sudionika u prometu, pa je njegov bijeg na društvenim mrežama uskoro pratilo mnogo ljudi diljem svijeta. O svemu se na Twitteru oglasilo čak i katarsko ministarstvo unutarnjih poslova koje je odmah pokrenulo istragu s namjerom hvatanja opasnog tigra, piše Mashable.  

Držanje divljih životinja kao kućnih ljubimaca u Kataru je zakonski dopušteno, iako su primjerice tigrovi ugrožena vrsta - u divljini ih je ostalo tek nešto više od tri tisuće. 

Nešto kasnije na društvenim mrežama se pojavila snimka i dvije fotografije koje pokazuju da je tigar opet stavljen na lanac, a ispod jednog automobila izvukao ga je, čini se, njegov vlasnik. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Uni 09.03.2016.

    Takvu zivotinju koja u prirodi pretrci kilometre staviti na lanac je cisto zlostavljanje zivotinje. Daju im u hranu tablete za smirenje i onda rade od tigrova sta god hoce. To nije normalno i treba strogo zabraniti, a tigrovima osnovati rezervat gdje mogu zivjeti normalno.

  • MAX 2010 09.03.2016.

    lociran je, pa sad samo uhititi.........čipirati i fiju......

  • Oblivion 09.03.2016.

    Pravi pitomci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare