To je to što me zanima!

Do zadnje kapi: Lijeva slika je prije borbe, a desna poslije...

Dvojica boraca odlučila su se muški potući pa što bude - bude. Borba je dogovorena i održana na napuštenom parkiralištu u gradu Hemel Hempstead, a borci su pokupili simpatije društvenih mreža...
Vidi originalni članak

Dogovorene ulične borbe poznate su po iznimnoj brutalnosti, u što se možemo uvjeriti gledajući snimke na internetu. Ovog puta snage su odmjerili Davie Joyce i Michael Navin, a mjesto radnje je engleski grad Hemel Hempstead.

Skupina 'entuzijasta' i ljubitelja slobodne borbe okupila se na velikom i praznom parkiralištu kako bi gledala polusatni meč između izdržljivih boraca, koji su se borili u torzu i kratkim hlačama.

Stigla su i dvojica sudaca, od kojih je svaki rođak jednog borca i nakon teške odluke dosudila neodlučeni ishod. Iako su ih prisutni nagovarali na završetak borbe nakon 15 minuta, Joyce (u crnim hlačicama) i Navin (u sivim hlačicama) nastavili su do zadnjeg atoma snage i nakon borbe bili obliveni krvlju, a neki korisnici društvenih mreža pohvalili su ovakav pristup borbi.

U moru komentara ističu se ovakvi:

- Tako se to muški radi. Svaka čast na borbi!

- Kakve mrcine. Jedan na jedan, fer i korektno.

- Poštovanje za obojicu. Dokaz da pravi borci još uvijek postoje.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • OS_LEGA 31.12.2017.

    Two krelosss.

  • ZagrebČipovi 31.12.2017.

    Eer korektno, muški bez pajsera letvi noževa,svega onog što koriste kukavice i p..ke muške. Ovo je za mene sasvim uredu ako se žele potući ovo je pošteno ko komae razbije pi..u. Samo klošari i kukavice nose noževe pajsere letve boksere itd

  • NitkoPoseban 31.12.2017.

    Muški? Fer? Pošteno? Bolje bi im bilo da su išli s djetetom prošetati u ZOO ili iznenaditi ženu/djevojku kuhanim ručkom. TO bi bili PRAVI muškarci, ovako su samo klasične muške kromanjolske budale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare