To je to što me zanima!

Dobila je prvi auto: S novim Audijem A3 prvo ću u šoping

Gordana Dragičević (61) iz Dražica osvojila je Audi A3. Automobil koji je osvojila u nagradnoj igri 24sata je njezin prvi automobil. Kaže kako joj se nagrada jako sviđa
Vidi originalni članak

Dobitnica Audija A3, Gordana Dragičević (61), u ponedjeljak je iz Dražica došla u Zagreb po svoj novi automobil, koji je osvojila u nagradnoj igri 24sata.

- To je moj prvi auto. Mislim da ću svega postati svjesna tek kad dođem kući, a autom ću vjerovatno prvo otići u kupovinu - rekla je zadovoljno Dragica.

Po Audi je došla sa sinom, kćeri i unukom. Kaže da 24sata čita od prvoga dana, a na panou još drži poslovice i mudre izreke koje je dugo izrezivala i skupljala.

- Tek sam pred Zagrebom vidjela da sam slučajno obukla crveni sako, da se slaže s bojom auta. Prekrasan je. Baš mi se sviđa - nasmijala se dobitnica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MickyMaus 14.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • the_business 27.12.2011.

    Zato su Hrvati shebana nacija : umjesto da se veselite tudjoj sreci, vi se veselite jedino tudjoj nesreci. Kad netko pogine u Mercu ili BMW-u, to je dobra vijest za vas.

  • Why not 20.12.2011.

    Slučajno sam naletio na ovo i ne mogu a da se ne osvrnem na Vaše "komentare". Pred dvije godine sam isto tako dobio automobil preko jedne nagradne igre i isto sam morao čitati svakakve komentare "ekipe" koja po cijeli dan ništa ne radi nego se propagira na ovakav način. Ne znate ženu i ne znate u kakvoj je situaciji, možda nema za prvi servis a možda u garaži ima još i A6. Svejedno, vjerujem da nitko od Vas ne kupuje 24 sata jer če radije potrošit na pivu i sl. Znam da ćete sada bit svi "pametni" i komentirat na sebi svojstven način al neka, ako je to jedini način da uključite malo mozga..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare