To je to što me zanima!

Dobila otkaz iz pekare jer je šefici bila previše seksi

Georgina Wilbourne (19) tvrdi da su se svaki dan muškarci skupljali u pekari samo da bi nju vidjeli. Šefica joj je dala otkaz jer je ljubomorna na nju
Vidi originalni članak

Georgina Wilbourne (19) tvrdi da je zbog svoje ljepote i skladnog tijela dobila otkaz iz pekare. Svaki dan su se, kaže, na njeno radno mjesto u britanskom Heartsu slijevale rijeke muškaraca koji su ju željeli izbliza vidjeti, što je pogodovalo i poslovanju pekare.
- Prodaja je uistinu skočila. Jedna cura i ja smo radile, a broj muškaraca koji je dolazio je bio nevjerojatan. Čak je i ona rekla da nikada nije bilo tako prometno. Jedna žena je komentirala 'Mora da si ti ta lijepa djevojka o kojoj moj muž stalno priča'. Šefica mi je tada rekla da je čula za pritužbe na mene i dodala da nije bitno koliko sam lijepa, nego koliko sam brza u radu - kaže Georgina i dodaje kako je privlačeći svu pažnju mušterija navukla gnjev ljubomorne šefice, koja joj je kao razlog otkaza navela sporost, no Georgina je uvjerena da je to bila samo izlika da ju otjera. Iako nikada nije prošla obuku za posao, Georgina tvrdi da je vrijedno radila svaki dan od osam ujutro do 17 sati. Otkazni rok joj je bio do petka, no ona je otišla odmah u ponedjeljak nakon razgovora sa šeficom, a sada zbog recesije ne može naći novi posao.
- Georgina je sama otišla, siguran sam da joj nitko nije rekao da ode. Ona je ljupka, lijepa djevojka, a mi volimo ljupke djevojke. No Georgina je kod nas radila mjesec dana i šefica joj je samo rekla da mora biti brža - kaže direktor pekarnica Simmons, Gill Ewing.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • user_42017 10.11.2009.

    BIĆE SU SVI DOLAZILI KUPOVAT NJENE POGAČE

  • Brane_1 05.11.2009.

    Dobra mala, u svakom slučaju...

  • audrey 05.11.2009.

    Mala laze....kao sto skolic kaze,gdje je tu logika???? Nego,neda se njoj vise raditi u pekari,komplimenti su je digli malo visoko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare