To je to što me zanima!

Dobili otkaze: Dali su 'zečici' iz Playboya da upravlja avionom

Dva pilota argentinskog avioprijevoznika svoju će sreću morati potražiti drugdje nakon što su za vrijeme nedavnog leta u kabinu pustili bujnu Playboyevu zečicu
Vidi originalni članak

Victoria Xipolitakis pomoću svojeg se šarma (i velikih grudi, budimo realni) uspjela 'dokopati' pilotske kabine na letu iz Buenos Airesa u Rosario i tamo provela većinu leta. Piloti su jednostavno bili previše 'slabi' na privlačnu brinetu i to ih je na kraju stajalo - posla.

Naime, Victorija je cijelo vrijeme leta fotografirala i snimala videe te ih stavljala na Twitter . Dokaza je dakle bilo pregršt. Kada je cijela afera izašla u javnost, mnogi su bili zgroženi, a ljudi iz 'Aerolineas Argentinas' nisu štedjeli na vremenu. Oba pilota i svi članovi osoblja dobili su otkaze, a bujna Victorija zabranu leta u avionima tog avioprijevoznika na pet godina.

Da stvari budu još gore, na jednoj od snimaka vidljivo je da pilot nagovara Victoriju da preuzme upravljač. Ona je bila rezervirana, no pilot je inzistirao te ju uvjeravao kako se 'ionako ne može ništa dogoditi'.

Na avionu je bilo ukupno 36 putnika i neki već rade na podizanju tužbi protiv pilota i avio-kompanije.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • bernystatebrigazaprezime 11.07.2015.

    pokazala pi!!ku i ajde vozi!

  • Surgical 02.07.2015.

    E to što 24 sata napise mozes okacit macku o rep. Niti na jednoj slici/videu ne stoji da je ona dirala bilo koji instrument u pilot kabini. Znaci ovi dvojica pilota bi trebali ostat bez posla zato jer je ona snimala u kabini, a piloti joj objasnjavali sta cemu sluzi? Ona je cijelo vrijeme bila iza njih, jedina slika gdje su skupa je kad je avion bio u zracnoj luci. 24 sata facepalm

  • BranislavBerbakov 02.07.2015.

    Nisu pali znači da nije bilo opasnosti bolje su prošli od GermangWings koj se zapucao u planinu namjerno . Dobre sise .

Komentiraj...
Vidi sve komentare