To je to što me zanima!

Dobili su 65 milijuna kuna, ali nastavljaju po starom

Eric i Sue Tarry iz Norfolka u Velikoj Britaniji su najsretniji par u svijetu. Ne samo jer se vole već i zbog dobitka na lotu od 65 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Unatoč golemom dobitku, par će nastaviti živjeti po starom popravljajući automobile u garaži što rade cijeli život.
- Ne želimo mjenjati život zbog dobitka na lotu. Imamo mnogo prekrasnih mušterija kojima smo popravili aute i nastavit ćemo s tim i dalje. Nećemo ih iznevjeriti jer smo se s mnogima zbližili i postali pravi prijatelji - izjavio je 78-godišnji Eric Tarry.
Loto igraju od 1994. godine i nisu dobili veće iznose. Uvijek se odlučuju na iste brojeve, ali ovaj put odabrali su druge jer je Eric ostavio popis brojeva u autu. To se ispostavilo kao pun pogodak.
- Malo je nedostajalo da se vratim u auto po popis brojeva. Nisam se vratio i drago mi je zbog toga - rekao je Britanac.
Dobitni brojevi su bili 10, 34, 35, 39, 43 i 47. Otkako su osvojili novac noćima ne spavaju. U braku su već 30 godina i još nisu odlučili na što će potrošiti dobitak. Zadnji put su na odmoru bili prije 24 godine pa planiraju kupiti kamp-kućicu i češće odlaziti na odmor. Eric će zamijeniti stari auto dok će Sue dio novca potrošiti na novu kuhinju. Njihova obitelj, petero djece, devetero unučadi i jedno praunuče također će dobiti dio iznosa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare