To je to što me zanima!

'Dočekala sam 103. rođendan jer se nikada nisam seksala'

Gladys kaže da se nikada nije zamarala vezama, dečka nije imala, a nije se htjela ni udati. Umjesto dečka, društvo joj je kroz život pravila sestra s kojom je putovala
Vidi originalni članak

Uzbudljiv život, puno kretanja, zdrava prehrana, seks i brojne druge stvari dugovječni ljudi navode kako recept za dugi život. No Britanka Gladys Gough, koja je navršila 103 godine, tvrdi kako je uspjela toliko poživjeti jer je - djevica! Gladys kaže kako se nikada nije zamarala vezama, dečka nije imala, a nije se htjela ni udati. Umjesto dečka, društvo joj je kroz život pravila sestra s kojom je proputovala svijet, piše Daily Mail. Živahna starica ističe kako nikada u životu nije okusila ni kap alkohola, nije pušila i uzimala lijekove. 

- Uvijek večeram. Trudim se ne preskočiti taj obrok jer mi je jako bitan. Uz to smatram da dugovječnost mogu zahvaliti i tome što me muškarci uopće ne zanimaju. Nikad se nisam udala, a ni ne namjeravam - šali se Gladys. 

Za svoje rođendan, kojeg je proslavila prošlog petka, priredila je malu zabavu za svoje prijatelje u staračkom domu. Čestitku joj je poslala i kraljica, a dugovječnom životu nazdravila je šalicom čaja. Njezina sestra Edna s kojom je putovala svijetom preminula je od raka 1996. u 85 godini života.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • TurboDedaPneumatix 26.02.2011.

    Da se sexala imala bi 150:-))))))))))))))))))

  • emtimater 26.02.2011.

    pa baba je rekla da je djevica a ne da se nikad nije seksala.

  • user_38602 25.02.2011.

    ja bi radije da umrem u 50 nego da se nikad ne posexam....a zivim 103 god

Komentiraj...
Vidi sve komentare