To je to što me zanima!

Dok tone Vlada, Hasanbegović znakovito čita o KPD Lepoglavi

Po prvi put nakon što je premijer Tihomir Orešković pozvao Tomislava Karamarka i Božu Petrova da daju ostavke taj se trojac našao na istom mjestu, no nama je za oko zapeo netko drugi...
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade i njegova dva potpredsjednika nakon nekoliko dana žestoke međusobne verbalne paljbe danas su opet sjeli rame uz rame i to na sjednici Vlade. Unatoč sigurno napetoj atmosferi, Tihomir Orešković i Tomislav Karamarko su, čini se, u dobrom raspoloženju 'bacali fore', dok se Petrov držao na sigurnoj udaljenosti s ozbiljnim izrazom na licu. 

No, jedan ministar bio je posebno tih i samozatajan dok je bio udubljen u literaturu koju je ponio sa sobom na sjednicu. Što je izborom knjige želio poručiti nekim svojim kolegama usred nagomilanih afera, e to prosudite sami.

Da su ga pitali što to radi i zašto to čita, kontroverzni Hasanbegović bi sigurno munjevito ispalio onu legendarnu izliku: 'Ma, treba mi za prijatelja...' 

Zlatko Hasanbegović u rukama drži knjigu 'Dokumentacije: KPD Lepoglava: mučilište i gubilište hrvatskih političkih osuđenika' autora Augustina Franića koji je u Lepoglavi proveo punih pet godina. 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • ragbijaš 19.06.2016.

    Ha,čita o Lepoglavi.Priprema teren za svoje HDZ-ovce.Jer da ih narod ne razapne na križ.U Lepoglavi će biti sigurniji,jedino će nevinost izgubit.Bulja će im da strada.

  • Kentaćit 14.06.2016.

    Znakovito čitanje ministra Hasanbegovića o KPD Lepoglava jest njegov osobni, a samim time i nacionalni uspjeh jer je zadnjih godina čitao (i napokon pročitao) Alkemičara.

  • krščanin2 13.06.2016.

    Samo ti čitaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare