To je to što me zanima!

Doma je ipak najljepše: Mačka se vratila kući nakon 15 godina

Njena vlasnica doživjela je šok još 2002. godine, kad je mačka imena Yoda nestala. Naravno, očekivao se povratak, ali ipak u bržem vremenskom razdoblju od ovog...
Vidi originalni članak

Kad je mačka imena Yoda nestala prije 15 godina, njena vlasnica Hellen Walls mislila je da više neće vidjeti svoju ljubimicu. Nakon punih 15 godina izbivanja, Yoda se vratila kući i ostavila svoju vlasnicu bez riječi.

Hellen je primila poziv od veterinara koji ju je oduševio informacijama o Yodi, a prilikom ponovnog susreta pustila je i suzu, piše The Sun.

Pronašla ju je djelatnica jedne škole i odnijela u najbližu veterinarsku stanicu. Hellen se prisjetila kako je bespomoćno tragala za Yodom nakon njenog nestanka i smatra da se Yoda dobro prilagodila na poznato okruženje, s obzirom na dugogodišnje izbivanje.

- Kad sam vidjela da je Yoda smršavila i djelovala umorno, zaplakala sam. Veterinar mi je objasnio da je ostarjela i izgubila na kilaži, ali je došla doma i presretna sam, izjavila je Hellen, koja je prije 18 godina kupila dvoje slatkih mačića svojoj kćeri Emily.

Budući da je Emily velika obožavateljica serijala "Zvjezdani ratovi", dotičnu mačku je nazvala Yoda, a drugu Furbie. Kao jedan od razloga Yodinog odlaska Emily navodi divlje ponašanje od strane Furbie, "alfa" mačke u obitelji.

Nakon godina lutanja, Yoda je ponovno na svom najdražem mjestu. Obitelji preostaje svoju ljubimicu čim prije naviknuti na staru rutinu i život kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Filomena 25.02.2017.

    svuda odi, samo doma dođi.. velika radost i oduševljenje :))

  • Moria 25.02.2017.

    Došla doma da ugine.

  • colonelo 25.02.2017.

    Kad bi se bar partizani i njihov porod vratili tamo odakle su došli kod nas prije 72 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare