To je to što me zanima!

Domišljati Japanci dizajnirali motor koji vozi na ljudski izmet

Motor umjesto sjedala ima zahodsku školjku i sve dok vozač obavlja 'zov prirode', motor može voziti. Još ga nisu predstavili javnosti, a uskoro kreće na turneju
Vidi originalni članak

Japanski proizvođač toaleta proizveo je motor koji ide na biogorivo, tj. na ljudski izmet, piše Oddity Central. Patentirali su sustav koji ljudski izmet pretvara u gorivo i tako pogoni Toilet Bike Neo. Umjesto sjedala ima zahodsku školjku i sve dok vozač obavlja 'zov prirode', motor može voziti. Još ga nisu predstavili javnosti, ali neki detalji o vozilu tvrtka je otkrila na svojem blogu. 

Toaletne školjke tvrtke Toto poznate su po tome što 'govore', što možete pogledati u videu. 

Motor Toto 6. listopada kreće na turneju po Japanu. Krenut će iz sjedišta kompanije u Kitakyushu i proći kroz Kobe i Kyoto sve do Tokija. Ukupno će prijeći 800 kilometara. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PapaŠtrumpf 04.10.2011.

    Dođi mi na tankiranje ! ...a ručica gasa je idealna za staviti rolu papira

  • Radnik1 04.10.2011.

    Auuuuuuuuu! Ajme! Pa sa ovim bi se naši političari mogli stalno voziti, i usput štedili bi onu ogromnu lovu štaa utroše na skupi vozni park. A da ne kažemo da bi to prevozno sredstvo kod nas hrvata bilo nešto poput perpetum mobila...:)

  • stips17 04.10.2011.

    Taman će Gđa. Kosor jednim svojim punjenjem moći odvesti sve HDZ-"ovce" i CO do remetinca. Toliko se može israti odjednom :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare