To je to što me zanima!

'Dosad još nisam vozio hibrida, ali ne bi trebalo biti problema'

Stari Volkswagen Golf 4 ide u 'penziju', a na scenu nastupa nova hibridna Toyota. Dejan nam je otkrio da inače radi s brodovima i da ga je ovaj dobitak usrećio više nego da je dobio vlastiti brod
Vidi originalni članak

- Sjećam se da me nazvao Boris Novković i rekao mi da sam osvojio novu Toyotu RAV4 Hybrid. Taj dan nikad neću zaboraviti, rekao je kroz smijeh Splićanin Dejan Miljević (45), dobitnik već spomenute Toyote. Dejan je u prostorijama zagrebačkog Toyota centra preuzeo svog novog limenog ljubimca, a na primopredaju je stigao u pratnji obitelji.

- Ma, znate kako to ide, prvo sam bio u šoku i mislio da me netko zeza. No, nakon deset minuta stigla mi je potvrda da sam zaista dobio novi automobil. Dosad još nisam vozio hibrida, no kako sam profesionalni vozač, ne bi trebalo biti problema. Baš se veselim vožnji, nastavio je vidno raspoloženi Dejan.

Stari Volkswagen Golf 4 ide u 'penziju', a na scenu nastupa nova hibridna Toyota. Dejan nam je otkrio da inače radi s brodovima u lučici Spinut i da ga je ovaj dobitak usrećio više nego da je dobio vlastiti brod. Ovo mu je prvi dobitak u nagradnim igrama, i kako je sam rekao - 'odmah kapitalac'. Dejan je u 'kapitalcu' odvezao suprugu i troje djece put rodnog Splita.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare