To je to što me zanima!

Dosad nitko nije uspio 'riješiti' hamburger od 10.000 kalorija

Ukupno osmero ljudi bilo je dovoljno hrabro da pokuša pojesti hamburger. Da su uspjeli u svojem naumu, za njega ne bi trebali platiti ni lipe. Bi li se vi usudili?
Vidi originalni članak

Malo je stvari boljih od okusa hamburgera ili kebaba nakon pokojeg piva previše u rano nedjeljno jutro. Upravo za sve koji dragocjeni zalogaj traže u sitne sate, seoski bar 'The Farmers Arms' u West Lancashieru u ponudu je stavio 'zvijer' od čak 10 tisuća kalorija

Njega je dosad pokušalo pojesti tek osam ljudi, no svi su poklekli. Kako i ne bi s obzirom da se u njemu nalazi pljeskavica teška 1,2 kilograma, pregršt topljenog sira, osam prstena od luka te osam listova slanine uz dodatak zelene salate, rajčice i krastavaca. 

Facebook

Uz hamburger se servira i ogromna porcija krumpirića i salate te milkshake od vanilije. S obzirom na njegovu veličinu, hamburger se mora naručiti dan ranije, kako bi osoblje puba stiglo naručiti i pripremiti sve potrebne namirnice. 

Facebook

Nevjerojatni hamburger donedavno je nepoznatom seoskom baru donio svjetsku slavu. Naime, njihovu je Facebook stranicu u posljednjih nekoliko tjedana posjetilo više od dva i pol milijuna ljudi. 

Dakle, samo je pitanje dana kada će gigantska poslastica biti 'poražena'. Nagrada za one koji uspiju pojesti hamburger je - povrat novca. Dakle, hamburger je besplatan za sve koji ga pojedu, a njegova cijena inače iznosi oko 260 kuna. 

Facebook
Idi na 24sata

Komentari 107

  • Gladius 07.07.2015.

    pa to i me izgleda tak veliko sigurno bi u 2 sata to smazo :D

  • Zeleni_Zub 07.07.2015.

    Ma gladnom bezmudom hrvatistanskom puku trebalo bi par minuta za to pojest ko zna kad ce moc opet zderat tek na nekom predizbornom skupu.

  • Big_Daddy 👊😎 06.07.2015.

    Meni bi trebalo dva dana da ga ubijem i o s pauzama, jer ovo je toliko dobro složeno da nema teorijske šanse da ga smažeš odjednom, a i onim akojima je to nekako uspjelo znam sigurno da su imali kasnije problema ak niš drugo onda s probavom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare