To je to što me zanima!

Došli na N. Zeland, a rezervirali hotel na drugom kraju svijeta

Par iz Južne Afrike na internetu je rezervirao sobu u hotelu u Eastbourneu, ali ne u onom u koji su putovali već u gradu istog imena u 20.000 km udaljenoj Engleskoj
Vidi originalni članak

Južnoafrički turisti Michael i Sunette Adendorff ''zapeli'' su na u Eastborneu na Novom Zelandu nakon što su rezervirali hotel u Eastborneu, ali u Velikoj Britaniji, piše Telegraph. Adendorffovi su pri slijetanju na Novi Zeland unajmili automobil s GPS-om i vozili se prema predgrađu Wellingtona do ''svojeg'' hotela. Kada su stigli u mjesto Eastbourne, stali su u lokalnoj ljekarni i pitali za smjer do hotela Majestic.

- Ušli su i pitali me gdje je hotel. Bili su šokirani kada sam im rekla da Eastbourne uopće nema hotel. Pogledala sam njihovu rezervaciju i rekla  ''Pa to je u Velikoj Britaniji'' - ispričala je ljekarica Linda Burke. 

Nakon što su otkrili zabunu, Michel Adendorff je ponovno pogledao rezervaciju na internetu i rekao kako mu je bilo neobično kada su mu cijenu smještaja iskazali u funtama. 

- Rezervirali smo dobar hotel, ali u krivoj državi. Nemam pojma kako se Eastbourne u Engleskoj pojavio u usporedbama na internetu- zaključio je.

Unatoč pogrešci, uspjeli su naći novi smještaj i nastavili uživati u Svjetskom prvenstvu u ragbiju. Povrat novca iz hotela Majestic u Engleskoj ipak nisu uspjeli dobiti jer su sobu prekasno otkazali. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_57334 13.09.2011.

    pa jos i bolje!!!!! :D da bar ja zalutam u novi zeland pogotovo dok je svjetsko u ragbiju. :D

  • Feel 13.09.2011.

    hahahahahahahahahahahahahaha DOBRA

Komentiraj...
Vidi sve komentare