To je to što me zanima!

Doživio stravičnu nesreću pa odmah uz osmijeh dao intervju

Helio Castroneves u srijedu je doživio vrlo ružnu nesreću. Mnogi su tada sigurno pomislili na najgore, no Helio je već nekoliko minuta kasnije pričao s novinarom...
Vidi originalni članak

Brazilski vozač trenutno se natječe u IndyCar natjecanju, a u svojoj je karijeri čak t ri puta postao prvak Indianapolisa 500 što je za rukom pošlo još samo devetorici vozača. Uz to je i jedini vozač s tri pobjede koji je još uvijek aktivan.

Iako je naviknut na pobjede, nesreće mu također očigledno nisu nimalo strane. Doslovno nekoliko minuta nakon što je u srijedu doživio stravičnu nesreću, Helio Castroneves je bez i jedne ogrebotine uz smješak dao intervju. Objasnio je da je sreća u nesreći bila ta što je 'prizemljenje' bilo dovoljno nježno, ako se to uopće može tako opisati.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Anitram 14.05.2015.

    Nije baš stravična, više je neobična.

  • iPhone_1 14.05.2015.

    Postoji dvije mogucnosti, a) Malo je jace dao se u lijevo preko volana i bolid gubi optimalnu aerodinamiku pri toj brzini b) dobio je vjetra s bvocne strane gdje mu je prednji downforce otisao na rostilj. Sve u svemu, nije tolikooooooooo "kriticno"kolioko sad izgleda, al vidi se da je bolid oldicno konstruiran. I jos sto me iznenadjuje je fixirana kaciga-citaj ne moze micat glavu lijevo desno kao u F1 npr...cudo pa mu tako nije vidljivost limitirana!

  • smijeh 14.05.2015.

    nis strasno,da je zavrsio u ogradu e onda bi bilo strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare