To je to što me zanima!

'Duh djeteta' dodiruje kupce, priča i zabavlja se s igračkama

Pogledajte snimku, pa će vam biti lakše zaključiti da li u navodno 'opsjednutoj' knjižari doista postoji nešto s onog svijeta ili je sve to predstava za lakovjerne ljude
Vidi originalni članak

Istraživači paranormalnih pojava koje milijuni prate u televizijskoj emisiji imena Haunted Collector u zadnjem su nastavku objavili zanimljivu snimku iz navodno uklete knjižare u američkoj saveznoj državi Ohio.

U knjižaru su pozvani nakon što su se brojni kupci i djelatnici požalili na nadnaravna iskustva te su nakon provedene istrage zaključili da knjižaru opsjeda duh djeteta.

Mnogi su se kupci žalili da često čuju nečiji glas iako nema nikoga u blizini, neki čak prijavili da ih netko dodiruje, dok je vlasnik knjižare istraživačima kazao da je više puta vidio igračke kako se miču same od sebe.

Upravo su nešto takvo istraživači i snimili tijekom noći, pa ćete na snimci moći vidjeti lopticu kako se miče iako kosina na neravnom podu pada u suprotnom smjeru.

Također, istraživači su navodno uspjeli snimiti i glas duha, koji je na pitanje da li uživa u tome što plaši ljude u knjižari odgovorio negativno.

Pogledajte snimku, pa će vam biti lakše zaključiti da li u toj knjižari doista postoji nešto s onoga svijeta ili je sve to samo šou kako bi se podigla gledanost.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ŽeljkoRebić 24.11.2012.

    največa glupost koju sam ikad vidio ili čuo

  • Matija Hajduk 02.11.2012.

    ovo je navodno neka ukleta knjižara ahahahhaha bože ljudi

  • LebronPetrovic 18.08.2012.

    Dite, ko dite ! Kupite mu čokoladu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare