To je to što me zanima!

Duhovi bivšeg seks shopa ženi progone cvjećarnicu

Clare Ross sa svojom majkom vodi cvjećarnu. Progone ih duhovi prošlosti. Cvjećarna je bivši seks shop i slova na staklu se iznova pojavljuju
Vidi originalni članak

Koliko god se trudili, Clare i njezina majka Shirley iz Surreya ne mogu izbrisati slova na staklu njihove cvjećarne koja je prije bila seks shop. Prolaznici u mjestu u Engleskoj s čuđenjem gledaju natpis cvjećarnice Willows, a ispod kojeg su neobična slova na kojima piše 'Sex shop'. Slova se pojavljuju samo ujutro. Clare i majka pokušale su sve kako bi ih izbrisale, ali to im nikako nije uspijevalo. Čak su i iznajmili profesionalnog čistača, no niti njemu nije pošlo za rukom izbrisati neobična slova.
- Pokušali smo s posebnim kemikalijama, benzinom i strugačima stakla. Ljepilo sa slova koja su prije bila na staklu se istopilo s površinom pa ih je nemoguće izbrisati. To nam smeta jer prodajemo cvijeće, a ne seks igračke - kaže 40-godišnja Clare.
Seks shop su otvorili 2004. godine u mirnoj četvrti Surreya unatoč brojnim pritužbama stanovnika. Nakon što se zatvorio, Clare je s majkom kupila prostor te su otvorili cvjećarnicu. Ali duhova prošlosti nije se lako riješiti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • classic 21.03.2009.

    Dobro je dok divovski vibratori ne počnu letjeti za vama.....:)))

  • ja___zg 21.03.2009.

    hahaha... kak su glupe!!! pa kaj je teško staklo promijeniti??? hahaha

  • subito 21.03.2009.

    dobra samoreklama, očito im pao promet ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare