To je to što me zanima!

Dvije nagrade: TV završio u Požegi, a mobitel u N. Gradiški

Najviše sreće imali su Željko Đimoti (56) iz Požege i Ivanka Vlainić (69) iz Nove Gradiške. Nazvali smo Željka, koji nije mogao vjerovati da je osvojio novi LED Strong televizor
Vidi originalni članak

U ponedjeljak, 16. listopada, u prostorijama redakcije 24sata izvučeni su dobitnici televizora LED Strong SRT i mobitela Smartphone Doogee Mix.

Televizor je osvojio Željko Đimoti iz Požege, dok mobitel ide Ivanki Vlainić u Novu Gradišku. Nazvali smo sretnog dobitnika Željka.

- Ma dajte?! Novi televizor? Je l' vi to mene zezate? Ne vjerujem, šokirano se javio Željko (56), kojem smo odmah otklonili sumnju i uvjerili da ga je zaista osvojio novi LED Strong televizor.

- Ma, ne vjerujem i dalje, nastavio je kroz smijeh Željko, a zatim se uozbiljio:

 - Ovo mi je prva nagrada kod vas. Vaš sam pretplatnik i igram sve nagradne igre, pa je bio red da nešto i dobim. Nemam pojma kud ću s novim televizorom, prvo se moram riješiti starog, vratio se na šalu dobro raspoloženi dobitnik i naš vjerni čitatelj.

Željko je zaključio da se 'poklonjenom konju ne gleda u zube' i da će nakon ovog dobitka još jače igrati naše nagradne igre.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare