To je to što me zanima!

E, to je hrabrost: Planinar se ozlijedio pa operirao sam sebe

Ukoliko ne podnosite krv, odmah vam savjetujemo da ne pokrećete video. No, ako nemate problema s tim, ovaj će vas Rus oduševiti hladnokrvnošću kroz operaciju
Vidi originalni članak

Četiri dana nakon što je ozlijedio potkoljenicu, ruski je planinar shvatio da će se u tom stanju vrlo teško spustiti s planine. Hematom je postajao sve veći i osim boli uzrokovao i smanjenu funkcionalnost noge. Rus je zbog toga odlučio sam na sebi izvesti jednostavnu operaciju.

Prvo je nogu ohladio snijegom, a nakon toga šutke zarezao i počeo s izbacivanjem ugruška. Objasnio je kako bol gotovo uopće nije osjetio zahvaljujući snijegu, a vjerujemo da je u pitanju bilo pa makar nekoliko gutljaja votke .

Planinar na početku videa objašnjava da ljudi koji se bave takvim aktivnostima uvijek moraju biti spremni na ovakve situacije, a na kraju je video pokazao kako je rana zarasla.

Video je inače snimljen još 2012. godine, no tek se sada počeo širiti zapadom, a njegov je vlasnik napokon omogućio i engleske titlove koje svakako preporučamo pri gledanju!

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ojdimidojdimi 27.04.2015.

    da je žena bio bi švelja :)))...................................

  • issavis 27.04.2015.

    nije hrabrost nego glupost jer je mogao napravit još veće sr....da mu se otvorena rana inficirala,boljelo bi ga ali bi se s hematomom mogao spustiti bez problema ..

  • Lun@ 777 27.04.2015.

    Gadno to izgleda na videu. Nisam ga do kraja odgledala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare