To je to što me zanima!

Egzotične spremačice rade sve samo ne peru zahode

Mlada firma specijalizirana za čišćenje predstavila je spremačice u kompletima francuskih sobarica sa seksi crvenim štiklama i mrežastim čarapama
Vidi originalni članak

Rade isti posao kao i ostale spremačice, ali pritom izgledaju fantastično, rekla je Elise Skoglund vlasnica firme "Good Clean" (dobro čišćenje). Otvorila je zabavni egzotični servis za čišćenje u kanadskom Edmontonu prošle jeseni. Za samo 730 kuna po satu, seksi spremačica sve će pospremiti i pobrisati prašinu, ali zahod ne dira. Skoglund je objasnila kako su ionako oskudno odjevene i u štiklama te bi bilo ponižavajuće da kleknu na koljena i peru WC. Naglasila je kako firma nije eskort služba. Čistačice su profesionalke i ne skidaju odjeću.
- Cilj je da bude čisto i sa stilom - rekla je vlasnica.
Klijenti su tipični zaposleni muškarci koji ne vole raditi kućanske poslove i traže društvo. Ali, navodno ih i žene naručuju. Svaka spremačica ima svoj alarm i zaštitara koji je vozi. Skoglund provjeri svakog klijenta prije nego što pošalje djevojku k njemu. Spremačica Devika kaže da joj ne smeta što usisava u štiklama.
- Ionako uvijek nosim štikle. Uživam u svom poslu i upoznajem divne ljude - rekla je 24-godišnjakinja držeći ružičastu perušku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cooleech 07.03.2009.

    Pametan način kako zaraditi novce i biti zadovoljan poslom/uslugom :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare