To je to što me zanima!

Elvis prebio Elvisa zbog žene, otišla k njemu na 'nevino' piće

Elvisov imitator napao je drugog Elvisovog imitatora vjerujući da zavodi njegovu ženu. Bila je u njegovoj hotelskoj sobi u 4.30 ujutro na 'nevinom piću'. Slomio mu je nos...
Vidi originalni članak

Velšanin Michael Cawthray (43) slomio je nos rivalu Amerikancu Jefferyju Burtonu (48) vjerujući da zavodi njegovu suprugu Sioned na konvenciji Elvisovih imitatora u Birminghamu u siječnju. Cawthray je izgubio živce otkrivši da je Sioned na piću u Burtonovoj hotelskoj sobi. Pomislio je na najgore. 

Cawthray je na sudu priznao da je napao sina bivšeg Elvisovog gitariste Jamesa Burtona. Sutkinja Julia Macur rekla mu je kako se mora naučiti nositi sa svojim nesigurnostima, piše Daily Mail. Vjerojatno će ga kazniti dobrotvornim radom jer do sada nije osuđivan. 

Na trodnevnom natjecanju za najboljeg imitatora Elvisa na svijetu sudjelovalo je 80 natjecatelja. Na prijašnjem saslušanju Burton je rekao kako je 'nevino pozvao Sioned da popiju piće u njegovoj sobi u Hiltonu' nakon svog nastupa pred tisućama obožavatelja. Šokirani fanovi kasnije su ga vidjeli kako izlazi iz lifta krvavog nosa i natečenih usnica oko pola 5 ujutro. Jedna od obožavateljica pružila mu je prvu pomoć, a u bolnici je ostao dva dana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Arkanđeo Mihael 19.04.2011.

    Mora da joj je ovaj kaj je dobil po tamburi više ličio na Elvisa

  • PROVOKATOR_7 19.04.2011.

    Thank you, thank you very much. Elvis has left the building.

  • JunFan 19.04.2011.

    Ovaj lik na trećoj fotki mi liči na Dennisa Learya. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare