To je to što me zanima!

Film koji je osvojio Ameriku u samo dva dana, stiže i kod nas!

Film "ParaNEnormalna aktivnost" osvojio je Ameriku u prvom vikendu prikazivanja, a sada će i naši filmoljupci imati prilike pogledati ovu urnebesno smiješnu parodiju!
Vidi originalni članak

ParaNEnormalna aktivnost“ napokon u našim kinima!

Ne propustite pogledati film koji je u Americi, u samo dva dana od početka prikazivanja zaradio desetke milijuna dolara!

Američka kino premijera „ParaNEnormalne aktivnosti“ održala se u petak, 11. siječnja 2013. godine, a već je u nedjelju, 13.1., film zabilježio nevjerojatnu gledanost i popeo se na visoko drugo mjesto najgledanijih filmova!

ParaNEnormalna aktivnost“ urnebesna je parodija na poznate hororce - "Paranormal Activity", "The Devil Inside", "Sinister" i "The Last Exorcism" koji su mnogima utjerali strah u kosti! Malcolm i Keisha uselili su u svoju kuću iz snova, ali vrlo brzo otkrivaju da nisu sami, te da u kući živi demon. Vrlo brzo Keisha postane opsjednuta, a Malcolm traži pomoć kako se ne bi ugrozio njihov seksualni život. Tako se Malcolm obrati svećeniku, psihijatru i timu istjerivača duhova za pomoć... Hoće li uspjeti istjerati demona iz Keishe i cijele kuće, pogledajte u parodiji godine!

Film se u kinima prikazuje od 21.veljače, stoga rezervirajte svoje ulaznice na idućem linku:
http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/paranenormalna-aktivnost/2514/20130215

Dobra zabava i puno smijeha zagarantirani su uz Marlona Wayansa, glavnog glumca i scenarista filma, koji je već mnogo puta dokazao je kralj ovog žanra!

Idi na 24sata