To je to što me zanima!

Filmom '200 mladenki za braću Srbe', traže žene

U srpskom selu Matejevcu živi 200 neženja. Dosta im je peglanja odjeće pa su unajmili redatelja da po njima snimi film s nadom da će privući žene
Vidi originalni članak

U selu Matejevcu na jugu Srbije živi čak 200 neženja. Sjetili su se originalne ideje kako pronaći mladenke. Filmom "200 brides for 200 brothers" očajni seljaci pokušavaju pronaći bolje polovice. Unajmili su redatelja Željka MItrovića, koji je po njima snimio film.
- Popularni hollywoodski filmovi uvijek imaju mnogo žena. Mi smo odlučili staviti nas muškarce u prvi plan. Realnost života kod nas ionako je glamuroznija stvar od hollywoodskih filmova i njihovih  efekata - izjavio je Predrag Nikolichas, stanovnik sela.
Tvrdi da se u današnje vrijeme fizički poslovi obavljaju mnogo lakše nego prije jer imaju traktore i ostala pomagala pa žene ne bi trebale mnogo raditi u polju. Ako uspiju privući dovoljno mladenki, planiraju organizirati veliku zajedničku svadbu. Film dolazi na ljeto pa će muškarci iz Matejevca još neko vrijeme sami usisavati i peglati odjeću.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • grode 19.02.2009.

    Nije ni čudo što se do sada nisu oženili . Ne traže oni žene, nego usisivače i pegle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare