To je to što me zanima!

FOTO Što prvo vidite na slici? Iluzija pokazuje jeste li duboki empat ili živite u strahu i stresu

Prema nekim ljudima, ovo je optička iluzija koja sadrži dvije slike odjednom, a jedna od njih bi mogla značiti da se borite da se posvetite vezama
Vidi originalni članak

Mozak je fascinantna stvar. Svi osjećamo iste emocije, ali ovisno o nizu čimbenika, uključujući kako ste odgojeni i stvari koje ste doživjeli, mogli biste pokazati te emocije na potpuno drugačiji način nekom drugom.

Odrediti kakva ste osoba može biti teško, postoje optičke iluzije koje tvrde da mogu učiniti upravo to - jednostavno na temelju onoga što prvo identificirate na slici. 

Pogledajte sliku ispod i zapamtite što prvo vidite. 

Prema nekim ljudima, ovo je optička iluzija koja sadrži dvije slike odjednom, a jedna od njih bi mogla značiti da se borite da se posvetite vezama.

Gledajući ovu sliku, vrlo je vjerojatno da ćete vidjeti ili jato ptica ili siluetu žene, ovisno o tome kako vaš mozak radi i koja vam je slika bila najočitija kada ste je prvi put pogledali.  A jedna kreatorica na TikToku, Mia Yilin , objasnila je što svaki od njih znači.

Što ste prvo vidjeli? 

Ako ste prvi vidjeli jato ptica, navodno "žudite za uzbuđenjem" i ne možete podnijeti da ste vezani. Mia je rekla da ste netko tko se "bori s dugoročnim obvezama jer žudite za uzbuđenjem, a predvidljivost vam je dosadna. Također ste vrlo skloni pretjeranom razmišljanju, uzrokujući nepotreban stres i tjeskobu u svom životu."

ČISTI POD Viralni video: Pokazala super trik kako izbaciti bor bez iglica

Međutim, ako vam je žena prva zapela za oko, onda ste, prema Mijinim riječima, "vrlo empatični i brzo hvatate emocije drugih. Ova vam osjetljivost omogućuje da se duboko povežete s ljudima, ali može biti i porazna dok imaju tendenciju da upijaju negativnu energiju onih oko sebe."

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jorgovann 10.01.2024.

    brod da lebdi i male zelene okolo

  • Čistokrvni gmo free 10.01.2024.

    Ja sam vidio jato ptica ali sam čista suprotnost od onoga što piše 🤣

  • windows10 10.01.2024.

    Vidim puno dronova, kak bi neki rekli 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare