To je to što me zanima!

Fotografirao je plažu, a tek je kasnije uočio nešto predivno...

Fotograf je tijekom šetnje plažom promatrao prirodne ljepote i odlučio ih ovjekovječiti fotoaparatom. Tek je kasnije shvatio što je zapravo fotografirao i ostao bez riječi...
Vidi originalni članak

Argentinski fotograf Martin Cervantes slučajno je uhvatio jedan od najljepših životnih trenutaka svakog ljubavnog para. Tijekom šetnje plažom Bondi u Sydneyju, Cervantes je odlučio fotografirati prekrasan pogled i tek kasnije na fotografijama primijetio zaljubljeni par.

No, ono što ga je oduševilo je situacija na koju je taman naletio. U trenutku fotografiranja muškarac je bio na koljenima i zaprosio svoju djevojku, a zagrljaj na idućoj fotografiji otkriva da je rekla 'da'.

- U petak smo se šetali sidnejskim plažama i odlučio sam okinuti nekoliko fotografija, kao i obično. No, tek kad sam došao kući shvatio sam da je na njima nešto neuobičajeno, kaže Cervantes, koji je odlučio pronaći par i fotografije objavio na Facebooku. Nakon manje od 24 sata ih je pronašao i zahvalio se svima koji su mu u tome pomogli.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 05.10.2017.

    predivna, pjeskovita plaža gdje bijeli, pjenušavi valovi valjaju pijesak dok je more zeleno plave boje … i dvoje zaljubljenih obećali se jedno drugome :)

  • 04.10.2017.

    mislio sam da je nešto drugo:))))))

  • herewegoagain 04.10.2017.

    Moram na wc.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare