To je to što me zanima!

Frka oko Agrokora: Što Plenki, Kolinda i Đuro misle o drami

Drama oko Agrokora uznemirila je sve: Od hrvatskog državnog vrha do svjetskih čelnika...i pokojeg pingvina. Satirični reporteri 24sata donose vam ekskluzivne transkripte i fotografije...
Vidi originalni članak

Dok je obilazila dijasporu na Antarktici, predsjednica je poslala nekoliko važnih poruka hrvatskim građanima o slučaju Agrokor:

Zatim je poslala poruku svim domoljubnim pingvinima da se vrate u domovinu. U međuvremenu, premijera Plenkovića more druge brige: Lex ili Standstill, pitanje je sad:

Zaoštrila se situacija i na međunarodnom planu:

 

Analiza financijskog stanja pokazala je da je u Agrokoru najpopularnije bilo tzv. vatikansko plaćanje: 'Bog će vam platiti!'

 

Srećom, stigao je financijski ekspert, šlager-pjevač i prodavač rabljenih mjenica Antonio Banderas Cruz Felipe Caetano Lopez Martinez:

Krizom je, pak, najviše pogođen takozvani šatoraški sektor:

Nije nam preostalo ništa drugo nego zapjevati 'Lijepu našu' i gledati u nebo:

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Rudica 07.04.2017.

    Zakonodavci stvaraju zakone s posebnim rupama da bi se kroz njih bez ikakvih reperkusija provukle “velike ribe”. Zakoni se stvaraju isključivo kako bi se zaštitila psihopatska elita dok djeluju kao oblik iznude novca i prisile za poslušnost sustavu i bolesnoj eliti na vlasti s obvezatnim iskamčivanjem novca od naroda (stoke sitnog zuba). Sve brojniji i sumanutiji zakoni su jasan pokazatelj korupcije društva od strane osoba s karakternim poremećajima. Sljedeći put svi trebamo dobro razmisliti za koga ćemo glasati!!!

  • Marialoren 07.04.2017.

    imamo plenka galeba i ljubu koja samo hoda ,a sve njim propada,,

  • dubioza123 07.04.2017.

    Glogoski..................:

Komentiraj...
Vidi sve komentare