To je to što me zanima!

Galeb je htio na ročište: Časni sude, ali nisam nimalo kriv...

Iako joj je ovo bio prvi posjet zadarskom sudu, zalutala ptica vrlo se dobro snalazila šetajući hodnicima zgrade, gdje je, međutim, kao i sve druge stranke, cijelo vrijeme bila pod budnim okom pravosudnog policajca
Vidi originalni članak

Na zadarski Općinski sud u petak prijepodne ušetao je jedan, najblaže rečeno, neobičan gost, koji, za razliku od ostalih posjetitelja ove institucije, nije došao niti po pravo niti po pravdu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o galebu koji je u dvorište sudske kantine, najvjerojatnije, sletio u potrazi za hranom. Nakon toga ušetao je u prostorije zgrade provjeriti krije li se možda negdje još nešto ukusno da ubaci u kljun. U toj potrazi uspio ga je snimiti naš čitatelj.

- Ovo je prvi put da je tu. Nisam ga ranije viđao - rekao nam je čitatelj koji je snimio galeba pri odlasku iz zgrade suda.

Iako joj je ovo bio prvi posjet zadarskom sudu, zalutala ptica vrlo se dobro snalazila šetajući hodnicima zgrade, gdje je, međutim, kao i sve druge stranke, cijelo vrijeme bila pod budnim okom pravosudnog policajca.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 27.04.2019.

    malo se prošetao hehe

  • 26.04.2019.

    Simpatični, makar ih nazivaju "letećim štakorima"

  • dany85 26.04.2019.

    Jadan gladan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare