To je to što me zanima!

Gay pingvini su odbačenom mladunčetu dobri roditelji

Molly, za koju su dugo mislili da je ženka, i Guido su prihvatili odbačeno jaje i sada se brinu za mladunče. Ono dobro napreduje s gay roditeljima
Vidi originalni članak

Guido i Molly već šest mjeseci skrbe o bezimenom pingvinu u zoološkom vrtu u Južnoj Africi.
- Snažan je i zdrav i ne pokazuje zbunjenost zbog ne-heteroseksualnih partnera - kaže zaposlenica Siani Tinley i dodaje da misli kako su roditelji ponosni na malog pingvina. Guido i Molly, za koju su u početku mislili da je ženka, su ležali na odbačenom jajetu sve dok se pingvin nije izlegao. Izmjenjivali su se u čuvanju jajeta baš kao heteroseksualni pingvini. Tinley kaže da se još ne zna zašto su neki pingvini gay.
- U zoološkom imamo 35 ptica, pa mislim da im je izbor ograničen i da se zato okreću istospolnim vezama. Nisam sigurna da li se to događa i u prirodi. Guido i Molly su sretni zajedno i odlični su rodtelji - kaže Tinley. Shvatili su da je par gay tek nakon što poslije 16 mjeseci veze nisu dobili mladunčad. Tada su im testirali krv i shvatili da su oboje mučjaci. Uskoro će testirati i malog pingvina, te će mu zatim dati ime.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nema_oprosta 14.12.2009.

    Tek čitajući forum je jasno koliko su čitatelji dotičnog portala upitne pronicavosti(ne samo dotičnog). zoran i huggybear su napisali ironičan komentar u duhu thyrs, ali dobivaju minuse. Ljudi, kad komentirate zaboravite ironiju, većini je potrebno nacrtati neke stvari.

  • user_39293 13.12.2009.

    Eto, kao i u zatvoru.. zbog ograničenog (ili nikakvog) izbora, bića se okreću istom spolu.

  • HuggyBear 13.12.2009.

    A di su sad glupavi homofobi da kazu kako ce ti masonski pingvini komunisti ici u pakao zbog istosplole veze :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare