To je to što me zanima!

Ginekolog trudnice umiruje pjevajući im prije poroda

Bjerković je na specijalizaciji tijekom noći ušao u punu rađaonu gdje je deset žena vrištalo uglas te je spontano zapjevao. Snimio je CD s 10 pjesama
Vidi originalni članak

Liječnik Branko Bjerković iz Beograda je neobičan, ali cijenjeni ginekolog, koji trudnice prije poroda umiruje pjesmom ukoliko ih ulovi panika. Ispričao je kako se prestrašio dok je bio na specijalizaciji jer je tijekom noći ušao u punu rađaonu gdje je deset žena vrištalo uglas, piše srpski Blic. Bjerković je tada počeo spontano pjevati, a trudnice su se smirile. Naglasio je kako od onda pjeva i prije i poslije porođaja kako bi ženama olakšao porođajne muke. Liječnik je čak snimio i CD s deset pjesama, a novac koji su prikupili donacijama su uplatili na račun klinike 'Narodni front' u kojoj radi. Ginekolog je naglasio kako s pacijenticama 'uspostavi dobru vezu' te se tako strah od porođaja smanji.
- Trudim se biti prirodan, da s pacijenticom ne razgovaram strogo poslovno, kao neki kompjuter. Nekada se treba i šaliti - ističe doktor Bjerković. Dodao je kako pacijentice znaju da on pjeva te čak i naručuju pjesme.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Piknik 17.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila ... piši malim slovima*** Admin

  • triangl 17.04.2010.

    najtraženija pjesma \"šta je meni ovo trebalo\"

  • eruptivni 17.04.2010.

    ja radim u mesnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare