To je to što me zanima!

'Gle, iskreno...': Pitali su žene od 18 do 50 je li veličina bitna

'Cut Video', kolektiv koji se specijalizirao za tzv. društvene eksperimente, pitao je žene u starosti od 18 do 50 godina pitanje koje stoljećima tišti muškarce svijeta...
Vidi originalni članak

Cut Video je okupio žene u starosti od 18 do 50 godina i vrlo je zanimljivo promatrati njihove odgovore koji će mnoge sigurno i iznenaditi. Naime, većina je žena bez razmišljanja 'ispalila' da veličina definitivno nije previše važna te kako je bitno 'što s njim muškarac može napraviti'. 

Nekoliko je pak žena reklo da je veličina itekako važna. Iako će muškarci i žene vjerojatno zauvijek biti zaokupljeni ovim pitanjem, čini se da su žene koje veličinu ne smatraju bitnom ipak u većini.

Muškarci svih naroda, možete odahnuti. Osim... Osim ako žene to tvrde samo kako bi se vi osjećali bolje, hmmm...

Idi na 24sata

Komentari 529

  • MozgićKramp 07.07.2015.

    Ma ja skroz mislim da ja ne uzivam jer je velicina mojeg muza mizerna,a i debljina.Mozda je to nekom smijesno,no ima li doktora koji rjesavaju taj problem,ne seksologa,psihijatara,nego estetskih kIrurga.

  • prosvijetljena 14.05.2015.

    fi je bitan, dajte prosvijetlite se

  • vaservaga(339512) 14.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare