To je to što me zanima!

Gola je u krevetu navalila na pomfrit i 'zapalila' Instagram

Sudeći prema Instagramu ove mlade zvijezde i količine odjeće koju (ne) nosi na sebi, teško bi ikada pogodili da je ona u biti pjevačica...
Vidi originalni članak

Za Niykee Heaton vjerojatno nikada niste čuli i u tome niste jedini. Ona je pjevačica koja je 1994. godine rođena u Južnoafričkoj Republici, a danas pripada novoj generaciji američkih izvođača.

Naime, s upisom u srednju školu počela je snimati obrade tuđih pjesama i stavljati ih na YouTube. To joj je donijelo relativno veliku popularnost i dobre temelje za profesionalno bavljenje glazbom na što se odlučila prije nekoliko godina. 

Niykee na Instagramu prati gotovo dva milijuna ljudi i čini se da joj 'lupanje' selfija s vrlo malo odjeće ide bolje od pjevanja. Neke od posljednjih fotografija na njenom profilu izazvale su ogromnu pozornost, a vi sami procijenite je li to zbog premalo krpica ili pomfrita i - pizze. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Caki_1 23.03.2016.

    Normalno da nismo culi a ona zna di je i sta je u svitu muzike.Kad vec ne ide u pivanju ajmo ca pokazat po guzice i kvarat sise pa se mozda negdi i probijen

  • Sara69 14.03.2016.

    Najbolje guze! Pratite kod nas! https://www.facebook.com/Najbolje-guze-HR-238400383173941/

  • Marinneo 12.03.2016.

    Sise pod peku! hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare