To je to što me zanima!

Golemim grudima skoro je ugušila ljubavnika u seksu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Claire Smedley (27) mislila je da se Steven jako uzbudio dok se koprcao među njezinim grudima. Poslije seksa je shvatila da je pokušavao disati
Vidi originalni članak

Prsata Claire Smedley (27) iz Blackpoola naslonila je svoje bujne grudi na dečka Stevena dok su se seksali. Međutim, poslije 'akcije' počela je paničariti vidjevši da je prestao disati. Steven je uvijek uživao među njezinim grudima. Taj put počeo se koprcati, ali ona je mislila da se jako uzbudio pa je nastavila. Nekoliko minuta kasnije prestao se micati. Već je okrenula broj hitne pomoći, ali na sreću, Steven je počeo dolaziti k sebi. Kao da je bio u transu. Zakašljao se i sjeo, a Claire je odahnula.
- Mislio sam da je došlo vrijeme da umrem. Pokušao sam je udariti po ruci, ali ona je krivo shvatila signale - rekao je Steven koji je preživio, ali njihova veza nije. Prekinuli su prije tri mjeseca. Claire je sada slobodna i radi kao model kako bi 'unovčila' svoje goleme prirodne grudi.
- Ljudi misle da su javno dobro. U trgovini me zaustavljaju i pitaju mogu li ih opipati - rekla je. Majka troje djece ima druge po veličini grudi u Velikoj Britaniji. Svaka dojka teška je skoro sedam kilograma. Najveće grudi u Britaniji ima Donna Jones (26) iz Milton Keynesa.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • domagoj981 04.04.2010.

    volim velike sise ali ove izgledaju kao da su zmije u njima...fuj!

  • ecolozzi 04.04.2010.

    Volim velike cice, ali ovo je sarma, a ne sisa.

  • nlukac11 04.04.2010.

    kam pak je rival gobec

Komentiraj...
Vidi sve komentare