To je to što me zanima!

Grad im nikad nije bio slađi...: Ulicom tekao potok - čokolade!

Njemačka: Čokolada se zbog hladnog vremena vrlo brzo stvdnula na cesti u Werlu pa su je vatrogasci rastapali toplom vodom i uklanjali. Prvo su je razbili u komade te skupili lopatama. Vjerojatno su i gricnuli malo
Vidi originalni članak

Vatrogascima u njemačkom gradu Werlu posao se u utorak navečer izuzetno 'osladio' nakon što su morali očistiti ulicu preplavljenu - čokoladom.

Naime, u obližnjoj tvornici DreiMeister došlo je do tehničkog kvara na spremniku te je nekoliko tona čokolade iscurilo u dvorište tvornice, a potom i na ulicu koja je praktički postala pravi čokoladni potok.

Čokolada se zbog hladnog vremena vrlo brzo stvdnula na cesti pa su vatrogasci morali koristiti toplu vodu kako bi ju rastopili i uklonili. Prvo su je razbili u komade te skupili lopatama. Nije poznato jesu li malo i gricnuli, ali malo tko bi odolio.

- Iako je incident mnogima slomio srca, teško da će grad Božić dočekati bez čokolade - rekli su iz vatrogasne službe, ali nisu dodali jesu li pustili stanovnike da se počaste besplatnom slasticom.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • _Varešak_ 13.12.2018.

    Uh kako se nisam tamo zadesio.

  • butt 13.12.2018.

    još jedan dokaz da u njemačkoj teku med i mljeko

  • 12.12.2018.

    čokoladni grad

Komentiraj...
Vidi sve komentare